Duncan  CAMERON  
Duncan Russell CAMERON
26 - 08 - 1971
Liverpool
(Merseyside - England)
   
Great Races & Palmares
2009 GT-Rockingham (Ferrari F430) WINNER Race 2.jpg
2009 GT-Silverstone (Ferrari F430) WINNER.jpg
2010 GT-Oulton Park (Ferrari F430) WINNER Races 1 & 2.jpg
2010 GT-Snetterton (Ferrari F430) WINNER Race 2.jpg
2011 GT-Spa (Ferrari 458 Italia) WINNER Race 2.jpg
2012 GT-Nurburgring (Ferrari 458 Italia) WINNER Race 2.jpg
2012 Spa 24 hours (Mtech).jpg
2013 GT-Open Ring (Ferrari 458 Italia) WINNER Race 2.jpg
2013 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
2014-04 Silverstone 4 hours (Ferrari 458 Italia) WINNER LMGTE.jpg
2014-07 Red Bull Ring 4 hours (Ferrari 458 Italia) WINNER LMGTE.jpeg
2014-07 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
2014-09 Paul Ricard 4 hours (Ferrari 458 Italia) WINNER LMGTE.jpg
2015 Blancpain-ES (AF Corse) CHAMPION Pro-Am.jpg
 
 
2015 Le Mans 24 hours (AF Corse).jpg
2015 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
 
 
2016 Le Mans 24 hours (AF Corse).jpg
2016 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
 
2017 Le Mans 24 hours (Spirit of Race).jpg
2017 Red Bull Ring 4 hours (Ferrari 488 GTE) WINNER LMGTE.jpg
2017 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
2018 Monza 4 hours (Ferrari 488 GTE) WINNER LMGTE.jpg
2018 Spa 24 hours (AF Corse).jpg
2020 Le Castellet 240 (Ferrari 488 GTE) WINNER LMGTE.jpg
 
2020 Le Mans 24 hours (Sprit of Race).jpg
 
 
2021 Monza 4 hours (Ferrari 488 GTE) WINNER LMGTE.jpg
2021 Spa 24 hours (AF Corse) WINNER Pro-Am.jpg
 
2021-1 Le Mans 24 hours (Spirit of Race).jpg
   


Last Updated     9 – 09 – 2021