Kelvin  van der LINDE  
Brother : Sheldon van der LINDE
   
20 - 06 - 1996
Johannesburg
(Gauteng)
   
Great Races & Palmares 
 
 
2013 Volkswagen Scirocco-R Cup CHAMPION.jpg
 
 
2014 ADAC-GT (Prosperia C.Abt Racing) CHAMPION.jpg
2014-1 ADAC-GT Oschersleben (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2014-2 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 2.jpg
2015 ADAC-GT Sachsenrig (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2016 Ring 24 hours (Prosport Performance).jpg
2017 GT-Albert Park (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 3.jpg
2017 Ring 24 hours (Audi Sport Land) WINNER.jpg
2017 Spa 24 hours (Audi Sport ISR).jpg
2017-1 ADAC-GT Nurburgring (Audi R8 LMS) WINER Race 2.jpg
2017-2 California 8 hourrs (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2018 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2018-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport MPC).jpg
2018-04 Sprint-Zolder (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2018-05 Ring 24 hours (Audi Sport WRT)(Audi Sport Land).jpg
2018-07 Spa 24 hours (Montaplast by Land).jpg
2018-08 Suzuka 10 hours (Audi R8 LMS).jpg
2018-09 ADAC-GT Hockenheim (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2018-10 California 8 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2019 ADAC-GT (HCB Rutronik Racing) CHAMPION.jpg
2019 Dubai 24 hours (Attempto Racing).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2019-05 ADAC-GT Most (Adui R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2019-06 Ring 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2019-07 Spa 24 hours (Attempto Racing).jpg
2019-08 Suzuka 10 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2019-09 ADAC-GT Hockenheim (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2019-09 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2020 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2020-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2020-07 Imola GTWC (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2020-09 ADAC-GT Hockenheim (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2020-09 Zandvoort GTWC (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2020-09-2 Ring 24 hours (Audi Sport Team).jpg
2020-10 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2021 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2021 Ring 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2021-1 DTM-Monza (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2021-2 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2021-3 DTM-Zolder (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2021-4 DTM-Nurburgring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
     


Last Updated     23 – 08 – 2021