Dries  VANTHOOR  
Brother : Laurens VANTHOOR
   
20 - 04 - 1998
Hasselt
(Limburg)
   
Great Races & Palmares
2016 Dubai 24 hours (Speedlover).jpg
2016 Ring 24 hours (Bonk Motorsport) WINNER Class Cup 5.jpg
2016 Spa 24 hours (Belgian Audi Club WRT).jpg
 
2017 Le Mans 24 hours (JMW Motorsport).jpg
2017 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2017-08 Sprint-Hungaroring (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2018 Dubai 24 hours (MS7 by WRT).jpg
2018-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport WRT) WINNER.jpg
2018-04 Monza 3 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2018-05 Sprint-Brands Hatch (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2018-06 Ring 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2018-07 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2018-08 Suzuka 10 hours (Audi Sport WRT).jpg
2019 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-06 Ring 24 hours (Audi Sport Phoenix) WINNER.jpg
2019-06-2 Sprint-Misano (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2019-07 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2019-08 GT-Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2019-08 Suzuka 10 hours (Audi Sport WRT) WINNER.jpg
2019-11 Kyalami 9 hours (Audi Sport WRT).jpg
2019-12 Gulf 12 hours (Attempto Racing) WINNER.jpg
2020 GTWC-Sprint (Team WRT) CHAMPION.jpg
2020-00 Dubai 24 hours (MS7 by WRT).jpg
2020-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2020-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2020-08 Sprint-Misano (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 3.jpg
2020-09 GT-Lausitzing (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2020-09 Ring 24 hours (Audi Sport Team).jpg
2020-10 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2021 GTWCE-Sprint (Team WRT) CHAMPION.jpg
2021-1 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2021-1 Ring 24 hours (Audi Phoenix).jpg
2021-2 Sprint-Magny Cours (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2021-3 Sprint-Misano (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 2.jpg
2021-4 ADAC-GT Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2021-5 Spa 24 hours (Audi WRT).jpg
 
2021-6 Le Mans (Hub Auto Racing).jpg
2021-7 Sprint-Brands Hatch (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
 


Last Updated     30 – 08 – 2021